5. teden

Petek, 17. 4. 2020

Ponovno bomo dan začeli z matematiko. S klikom na spodnjo povezavo se bo odprl učni list na katerem so računi poštevanke in številski izrazi. Rešitve računov vpiši v prazne prostorčke ob računih. Ko boš končal klikni KONČAJ ali FINISH (nekateri boste imeli napise v slovenščini, drugi pa v angleščini), POŠLJI ODGOVOR UČITELJU  ali EMAIL MY ANSWER TO MY TEACHER. Odprlo se ti bo okence v katerega vpiši svoje podatke: ime in priimek, 3. razred, matematika in elektronski naslov svoje razredničarke (3. a – miroslava.mlakar1@guest.arnes.si, 3. b – sabina.smit@guest.arnes.si, 3. c – andreja.bizjak3@guest.arnes.si) in pošlji. Sporočilo bo samodejno poslano razredniku.

https://www.liveworksheets.com/pk195671jd

Danes pripravi še zvezke za SLJ, MAT in SPO.

Želimo vam lep vikend.

Razredničarke

 

Otroški pevski zbor – Zlata roža

Učiteljica Elizabeta Lampe sporoča vsem učenkam in učencem, ki obiskujete otroški pevski zbor, da je v njeni spletni učilnici objavljeno gradivo za pevske zbore. Spletno učilnico najdete: spletna stran OŠ Idrija, E-učilnice- Glasbena umetnost-Beti Lampe.

 

Četrtek, 16. 4. 2020

Danes bo šlo zares – prvič od začetka pouka na domu bomo imeli ocenjevanje znanja in sicer pri likovni umetnosti. Vsa navodila najdete pod zavihkom LUM – 5. teden. Natančno preberite napotke za delo, pozorni bodite tudi na rok za oddajo fotografije izdelka, ki bo ocenjen.

Poleg likovne umetnosti pripravite potrebščine še za MAT, SLJ in ŠPO.

 

Neobvezni izbirni predmeti – sporočilo za učence in starše

Da ne boste pozabili:

Prijava k neobveznim izbirnim predmetom je do možna do srede, 22. 4. 2020. Vsa navodila najdete na spletni strani Osnovne šole Idrija.

Na spodnjem posnetku si lahko ogledate predstavitev neobveznega izbirnega predmeta nemščina, ki ga je pripravila učiteljica nemščine Urška Boškovič.

Razredničarke 3. razredov

 

Sreda, 15. 4. 2020

Pozdravljeni, tretješolci.

Pa začnimo dan malo drugače. Poštevanko bomo ponovili s pomočjo igre Kahoot. V spodnji priponki imate povezavo za igro. Kjer piše nickname vpišite svoje ime in razred, nato klikni OK in igra se bo začela. Med igro se čas odšteva – za vsak račun imate 10 sekund. Za prvič je računov le deset, drugič pa jih bo malo več. Povezava bo delovala do petka zvečer.

https://kahoot.it/challenge/0157568?challenge-id=5b8fb18f-7e98-4069-9e9f-b0a503848d9f_1586860066943

Torek, 14. 5. 2020

Juhu, športni dan

Izberite si lep sončen dan od torka, 14. 4. 2020, do nedelje, 19. 4. 2020, in uživajte v naravi. Dogovorili pa se bomo za posebno nalogo (glej navodila).

Pred odhodom si oglej spodnja navodila za izvedbo športnega dne in varno na pot. V zadnji priponki pa si oglej nekaj mojstrovin, nastalih iz kamenčkov.

ŠD - navodila in nalogaVarno na potKamni Tamas Kanya

Želimo vam lep športni dan in obilo ustvarjanja.

Če danes zaradi kislega vremena ne boste odšli na športni dan, lahko pokukate pod zavihke za sredo in naloge rešite kar danes.

Učiteljice 3. razredov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja