8. teden

Petek, 15. 5. 2020

Dobro jutro, tretješolci.

Pred nami je zadnji dan pouka na daljavo. V ponedeljek začnemo s poukom v šoli. Prav gotovo imate učenci veliko vprašanj o tem kako bo potekal pouk. Na nekatera vprašanja bomo poskušale učiteljice odgovoriti vašim staršem na današnjem roditeljskem sestanku. Če te kaj zanima, lahko prosiš ata ali mamo, da povprašata zate.

Danes pripravite zvezke za MAT, SLJ, SPO in opremo za ŠPO.

Učiteljice se že veselimo, da se v ponedeljek vidimo v “živo”.

 

SPOROČILO ZA STARŠE – RODITELJSKI SESTANEK

V ponedeljek, 18. 5. 2020, bomo ponovno začeli s poukom v šoli. Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer bo delo, razredi, prihodi in odhodi iz šole… potekalo nekoliko drugače. Zato vas v petek, 15. 5. 2020, ob 17.00 vabimo na roditeljski sestanek, ki bo potekal preko videokonference ZOOM. Starši boste prejeli vabilo na elektronski naslov. Na roditeljskem sestanku vas bomo učiteljice seznanile z informacijami o organizaciji pouka v prihodnjem tednu.

Učiteljice tretjih razredov

 

Četrtek, 14. 5. 2020

Za današnji dan pripravite pripomočke za MAT, SLJ in LUM.

 

Sreda, 13. 5. 2020 – KULTURNI DAN

Za zadnji kulturni dan v letošnjem šolskem letu smo učiteljice izbrale gledališko predstavo »Sneguljčica in sedem palčkov«. Izberite si dan v tem tednu in uživajte v ogledu. Nalogo, ki jo boste naredili, bomo učiteljice najverjetneje lahko pregledale v šoli.

KD - Sneguljčica - navodila KD - rebusi KD - sličice KD - mini gledališče KD - zemljevid dežele

 

 

SPOROČILO ZA STARŠE

Na elektronske naslove ste danes prejeli obvestilo vodstva šole o ponovnem odprtju šole. Obvestilo je objavljeno tudi na spletni strani OŠ Idrija. V njem sta med drugim objavljena dva obrazca:

  • IZJAVA STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V ŠOLO s katero boste potrdili,  da je otrok zdrav. Izpolnjen in podpisan obrazec oddate dežurnemu učitelju ob prihodu v šolo.
  • PRIJAVNICO (na jutranje varstvo, podaljšano bivanje, šolsko prehrano, vozači) oddate po elektronski pošti razredničarki najpozneje do srede, 13. 5. 2020, do 9.00.

O vseh ostalih podrobnostih boste obveščeni do konca tedna.

Razredničarke tretjih razredov

 

Torek, 12. 5. 2020

Danes bo ponovno potekalo OCENJEVANJE ZNANJA, tokrat pri glasbeni umetnosti. Vsa navodila za ocenjevanje najdete pod zavihkom Gradivo za delo na domu – GUM – 8. teden.

Poleg glasbene umetnosti pripravite še zvezke za SLJ, MAT, SPO in opremo za ŠPO.

 

Ponedeljek, 11. 5. 2020

Pozdravljeni, tretješolci.

Kakor trenutno kaže začenjamo zadnji teden šole na daljavo. S prihodnjim tednom se ponovno vračamo v šolske klopi.

Ponedeljek bomo začeli s kvizom Kahoot in utrjevanjem poštevanke. Res da smo poštevanko ravnokar pisali, vendar jo bomo utrjevali do konca šolskega leta, saj je zelo pomembna za vsa nadaljnja leta učenja matematike. Klikni spodnjo povezavo. Vpiši svoje ime in začni s kvizom. Pazi, časa za vsak račun imaš le 5 sekund.

https://kahoot.it/challenge/09834904?challenge-id=5b8fb18f-7e98-4069-9e9f-b0a503848d9f_1589127061829

Za današnji dan pripravi zvezke za MAT, SLJ, GUM in TJA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja