7. teden

Petek, 8. 5. 2020

Končuje se še en teden šolanja na daljavo. Tokrat pripravi potrebščine na MAT, SLJ,  SPO in ŠPO.

Želimo vam lep vikend!

Četrtek, 7. 5. 2020

OCENJEVANJE ZNANJA – MATEMATIKA

Danes zjutraj (četrtek, 7. 5. 2020) bo na spletni strani objavljeno ocenjevanje znanja iz matematike. Pred začetkom reševanja pripravi list papirja in svinčnik, morda ju boš potreboval pri reševanju številskih izrazov in besedilnih nalog. Pri besedilnih nalogah NI odgovorov. Za znak krat lahko uporabiš zvezdico * (na tipkovnici je na istem gumbu kot znak +). Preden oddaš, še enkrat preveri, če si rešil vse naloge.

Učenci morajo naloge reševati sami, prosimo, da jim starši ne pomagate in jim ne popravljate nalog. Ocenjujemo njihovo znanja. Hvala!

Prosimo, da pred oddajo ocenjevanja računalniško ne preverjate rešitev, ker se rešitve izbrišejo in boste morali reševati ponovno. Učiteljice bomo pri ocenjevanju pregledale tudi napačne rešitve, ker bo računalnik kot pravilno označil le tiste rešitve, ki smo jih vnesle v program. Napačna rešitev se bo kljub pravilnemu rezultatu lahko pojavila pri besedilnih nalogah.  Na primer: vpisana rešitev besedilne naloge je 3 * 4 = 12, zato bo računalnik rešitev 4 * 3 = 12 označil za napačno. Učiteljice pa jo bomo štele kot pravilno rešitev.

Rešene naloge pošljite DANES, V ČETRTEK, 7. 5. 2020, DO 20.00 URE na elektronski naslov svoje učiteljice. Napiši tudi svoje ime in priimek.

3. a – miroslava.mlakar1@guest.arnes.si

3. b – sabina.smit@guest.arnes.si

3. c – andreja.bizjak3@guest.arnes.si

Učiteljice vam bomo na elektronski naslov sporočile število doseženih točk in dobljeno oceno.

Želimo vam uspešno reševanje!

Poleg matematike se pripravi še za uro slovenščine in likovne umetnosti.

 

Sreda, 6. 5. 2020

Danes pripravi pripomočke za MAT, SPO, SLJ, TJA in ŠPO.

Ne pozabi – jutri bo ocenjevanje znanja matematike. Pišemo poštevanko (množenje in deljenje), številske izraze in besedilne naloge vezane na poštevanko in številske izraze. Podrobnejša navodila izveš jutri, danes pa še ponovi poštevanko in reši nekaj številskih izrazov.

 

Torek, 5. 5. 2020

Torek bomo pričeli z utrjevanjem poštevanke. Odpri spodnjo povezavo, na kateri so vaje iz poštevanke in deljenja. Za vstop na spletno stran je potrebno vnesti uporabniško ime in geslo. V prvih tednih pouka na daljavo si že rešil nalogo na tej strani, uporabi isto uporabniško ime in geslo kot takrat.

https://www.homelearningmath.com/naloge.si/index.php?pagename=exerciselist&ideducationalprogram=7ea86a87205372d3fc5fc4ff30dc38da&idchapter=d45a38c1f9217989ecd840fdb693cc07&idsubchapter=d980b4b2056768723df6b30cf38f25b3

Po končani poštevanki pripravi zvezke za SPO, MAT, SLJ, GUM in ŠPO.

 

Ponedeljek, 4. 5. 2020

Pozdravljeni, tretješolci.

Za nami so prvomajske počitnice, upamo, da ste jih preživeli lepo in ste si nabrali novih moči za še nekaj malega šolskega dela. Pouk na daljavo bo potekal še dva tedna, nato pa pridemo končno nazaj v šolo.

Za današnji dan pripravi učne pripomočke za matematiko, slovenščino, glasbo in angleščino.

3 thoughts on “7. teden

  1. Pozdravljeni,
    Glede na to, da na začetni strani piše naj se za sredo 06.05.2020 pripravi MAT, SPO, SLJ, TJA in ŠPO, me zanima kdaj bosta vsebini za SLJ in TJA na voljo. Trenutno jih namreč še ni.

    Hvala za dodatne informacije in lep pozdrav,
    Igor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja